7.7 C
De Bilt

Geleidelijk op veel plaatsen zon

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend breekt de zon van het zuiden uit op steeds meer plaatsen door. Het blijft droog. De wind neemt toe naar matig en komt uit een zuidwestelijke richting.
Vanmiddag is er zon, maar er komt vooral in het noorden soms ook wat dikkere bewolking voor. Het blijft droog. Het is warm voor de tijd van het jaar met een middagtemperatuur van 19°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond blijft het droog. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er af en toe wat zon. Het blijft droog. De wind is matig, aan de kust krachtig of hard, windkracht 6 tot 7 en komt uit het zuidwesten.
Morgenmiddag neemt in het westen en noorden de bewolking toe. Daar kan het af en toe gaan regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordwesten tot 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond raakt het overal bewolkt. Op veel plaatsen gaat het regen, alleen in het zuidoosten blijft het nog droog. De wind komt uit zuidwest en is matig, aan zee af en toe krachtig. In het noorden gaat de wind uit het noordwesten waaien.

Uitgifte: 10/10/2023 08.22 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio