Geleidelijk opklaringen en een bui

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Het is overwegend bewolkt en in het zuidoosten valt af en toe regen of motregen. Vanmiddag verlaat de regen het zuidoosten en breekt de zon door. Verder trekken er enkele buien over, mogelijk met wat korrelhagel. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 9°C in het westen en noorden. De zuidwestenwind draait in de loop van de ochtend en middag naar west tot noordwest en is matig, langs de kust (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

In de nacht naar vrijdag is het wisselend bewolkt met vooral in het westen enkele buien. In het zuidoosten ontstaat er hier en daar mist. De minimumtemperatuur varieert van 5°C langs de kust tot lokaal 0°C in het zuidoosten bij een zwakke tot matige zuidwestenwind. Langs de kust is de wind westelijk en vrij krachtig.

Vrijdagochtend is er in het oosten nog kans op een bui en elders is de zon mogelijk even te zien. In de middag neemt de bewolking toe en gaat het van het westen uit regenen. In de avond is er in het oosten ook natte sneeuw mogelijk. In het westen wordt het dan droog, al is er langs de kust kans op een bui. De wind wordt zuidelijk en neemt flink toe. Boven land naar matig tot vrij krachtig en langs de noordwestkust naar hard, 7 Bft. Langs de Wadden is er vanaf de middag kans op zware windstoten rond 75 km/uur. Later in de avond neemt de wind weer af. De temperatuur blijft steken bij een graad of 5. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/11/2021 12.01 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img