17.5 C
De Bilt

Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Morgen opnieuw buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is tamelijk bewolkt en er komen nog enkele buien voor. Geleidelijk aan gaat van het zuidwesten uit de bewolking breken en krijgen we af en toe zon. Wel blijft er een kans op een enkele bui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C langs de kust tot lokaal nog 20°C langs de oostgrens. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied eerst nog af en toe krachtig.

Komende nacht komen er in de westelijke helft van het land zijn er brede opklaringen. In oostelijke helft van het land is er meer bewolking en langs de oostgrens is een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het westen tot 12°C langs de oostgrens. Er staat een zwakke wind uit een uiteenlopende richting.

Dinsdag overdag is er af en toe zon. In de ochtend is er in het oosten kans op een bui, in de middag ontstaan er ook elders in het land enkele buien, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond de 18°C. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/05/2021 13.22 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio