Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui. Overdag af en toe zon

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Het is vannacht half tot zwaar bewolkt met enkele buien, mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig. langs de westkust is de wind westelijk.

Overdag is het wisselend bewolkt en komt de zon af en toe tevoorschijn. In de loop van de ochtend en middag kan er een lichte bui voorkomen. De middagtemperatuur komt rond 14°C uit. In de avond raakt het overal bewolkt en kan wat lichte motregen vallen. De zuidwestenwind is matig, vlak aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

In de nacht woensdag is het zwaar bewolkt en valt er af en toe lichte motregen. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noordoosten en 14°C langs de noordwestkust. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Woensdag overdag is het nog lange tijd bewolkt, in de loop van de dag kan de zon vooral in het zuiden en zuidoosten van het land doorbreken. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 16°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/10/2021 02.55 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio Online kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img