17.4 C
De Bilt

Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, mogelijk met onweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vanmiddag in het zuidoosten kans op een stevige onweersbui (code geel).

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele buien over het land, plaatselijk met onweer. In het zuidoosten is er ook nog een kans op hagel en windstoten. De temperatuur loopt uiteen van 23°C aan zee tot 27°C in het oosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.
Vanavond is het wisselend bewolkt en is er nog kans op een enkele (onweers)bui. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht is er kans op een enkele bui, mogelijk met onweer. Plaatselijk kan mist voorkomen. De minimumtemperatuur komt uit rond 17°C. Er is weinig wind, alleen langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Hier en daar komt een (onweers)bui voor. De wind wordt matig en draait naar het noordwesten.
Morgenmiddag is er slechts af en toe zon. Er komen enkele buien tot ontwikkeling, vooral in het oosten soms met onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot rond 24°C in het zuidoosten. De wind uit het noordwesten is matig.
Morgenavond kan er in het oosten nog een bui voorkomen, in het westen wordt het droog. De westenwind is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/08/2023 13.42 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio