20.8 C
De Bilt

Half tot zwaar bewolkt en op de meeste plaatsen droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er vooral in het westen en noordwesten af en toe zon. Elders is er meer bewolking en plaatselijk kan daar wat lichte regen uit vallen. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.
Vanmiddag is er af en toe zon, vooral in het westen en noordwesten. Met name in het oosten is er veel bewolking. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C in het oosten en 23°C in het zuidwesten. De wind is matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 15°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Het blijft droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenmiddag breekt de zon steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 24°C in het noorden tot plaatselijk 30°C in het zuiden van het land. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.
Morgenavond zijn er opklaringen. Later in de avond neemt in het zuidwesten de kans op een onweersbui toe. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/08/2023 05.37 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio