19.1 C
De Bilt

Half tot zwaar bewolkt, kans op een bui. Dinsdag vrij veel wind

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is half tot zwaar bewolkt en vanmiddag en vanavond komen enkele buien tot ontwikkeling, de meeste in het westen en noorden. In het zuid(oost)en valt aanvankelijk nog wat regen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21°C. Er staat een overwegend matige wind uit zuid tot zuidwest, in het zuiden uit zuid tot zuidoost. In de avond wordt de wind zuidoostelijk.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en valt er af en toe buiige regen. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuid- tot zuidoostenwind neemt toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, later mogelijk krachtig.

Dinsdag overdag is het wisselend bewolkt. Er zijn perioden met zon maar er komt plaatselijk ook een bui voor. De zuidwestelijke wind neemt boven land toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig, langs de westkust in de loop van de middag en in de avond mogelijk enige tijd hard, 7 Bft. Aan zee zijn dan zware windstoten rond 75 km/uur mogelijk. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C langs de noordwestkust tot 23°C in het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/07/2021 12.47 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio