15.1 C
De Bilt

Half tot zwaar bewolkt. Tot de avond droog. Vrij veel wind

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het droog. Er is vrij veel bewolking, maar plaatselijk komt de zon tevoorschijn. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Vanmiddag blijft het nog droog en is de zon in het zuiden en oosten soms te zien. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16°C aan zee tot plaatselijk 20°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Vanavond is het bewolkt en in het westen valt regen, later ook in het oosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. In de tweede helft van de avond gaat de wind uit het westen waaien.

Komende nacht kunnen er in het Waddengebied enkele buien voorkomen, met daarbij kans op windstoten tot 75 km/uur. In de rest van het land wordt het droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 8°C in het binnenland tot 13°C aan zee. De wind neemt wat af. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind eerst nog hard, windkracht 7.

Morgenochtend is het zonnig en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind aanvankelijk krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het zonnig, al ontstaat er in de zuidoostelijke helft ook wat bewolking. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig en waait uit het zuidwesten.
Morgenavond is het licht bewolkt en droog. In de noordwestelijke helft van het land waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Elders is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/10/2022 09.48 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio