8.3 C
De Bilt

Half tot zwaar bewolkt

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Zeer plaatselijk is er kans op mist. In het uiterste noordwesten kan er wat lichte regen vallen. Er is weinig wind, in de kustgebieden staat plaatselijk een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht is het droog en vooral in het zuidwesten is er kans op mist. De minimumtemperaturen liggen tussen 12°C aan de kust en plaatselijk 5°C landinwaarts. Er is boven land weinig wind, maar aan de kust staat een matige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend lost de eventuele mist op en is er veel zon. De wind uit het zuidwesten neemt toe naar matig, aan de noordwestkust naar (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenmiddag neemt in het westen de bewolking geleidelijk toe. Verder is het zonnig en het blijft droog. De maximumtemperaturen liggen rond 18°C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan de noordwestkust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. Er staat een matige wind, aan de kust een (vrij) krachtige wind uit het zuidwesten, windkracht 5 of 6.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/10/2022 22.21 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio