21.9 C
De Bilt

Helder en droog. Morgen eerst regen, later droog

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond blijft het droog. De wind gaat uit het zuiden waaien en is zwak tot matig.

Komende nacht is het eerst droog. In de tweede helft van nacht gaat het in de westelijke helft regenen. De minimumtemperatuur ligt tussen 4°C in het zuidwesten en 0°C in het noordoosten. De wind uit het zuiden wordt matig. Langs de kust wordt de wind vrij krachtig.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het op veel plaatsen, alleen in het zuidoosten valt nauwelijks regen. In de tweede helft van de ochtend wordt het in het zuiden en midden droog. De wind komt uit het zuiden en neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar krachtig, windkracht 6. In het Waddengebied kan de wind even hard worden, windkracht 7.
Morgenmiddag wordt het overal droog. In het begin is het bewolkt, maar geleidelijk breekt de zon door. In de loop van de middag loopt de temperatuur op naar ongeveer 12°C, maar in het noorden blijft het kwik steken bij 8°C. De wind waait uit het zuiden en is matig, langs de noordkust (vrij) krachtig.
Morgenavond is het droog. De wind blijft uit het zuiden waaien en is matig, langs de noordkust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/03/2023 19.29 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio