Helder, overdag zonnige perioden. Dinsdag een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is er op de meeste plaatsen weinig bewolking. In het uiterste zuidoosten kunnen wolkenvelden voorkomen en in het noordwestelijk kustgebied is nog een enkele bui mogelijk. De minima liggen tussen 7°C aan de noordwestkust tot rond het vriespunt plaatselijk landinwaarts. De wind is noord tot noordoost en landinwaarts overwegend zwak, aan de kust matig tot vrij krachtig.

Overdag zijn er flinke zonnige perioden, in het noordelijk kustgebied is meer bewolking aanwezig. Het blijft vrijwel overal droog. De maxima liggen rond 8°C. De wind is overwegend noordelijk, zwak tot matig, aan de kust aanvankelijk af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is het in het zuiden eerst helder, daar vormen zich plaatselijk mistbanken. Bewolking in het noorden en midden breidt zich zuidwaarts uit, later valt er in de noordelijke helft af en toe regen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordelijk kustgebied tot -2°C in het zuiden. De wind is zwak, in het zuiden uit uiteenlopende richtingen, elders westelijk. In het noordelijk kustgebied is de wind matig, later vrij krachtig.

Dinsdag overdag is het half tot zwaar bewolkt met een enkele lichte bui. De maxima liggen tussen 5°C plaatselijk in Limburg en 11°C aan zee. In de loop van de avond kan in opklaringen mist ontstaan. De wind is westelijk, zwak, aan de noordkust matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/11/2021 02.26 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio