12.3 C
De Bilt

In de loop van de middag van het westen uit regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag raakt het ook in het oosten bewolkt. Van het westen uit gaat het in de loop van de middag regenen. In het oosten blijft het tot ver in de middag droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden tot 17°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is matig. Langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind in de loop van de middag vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is het zwaar bewolkt en regent het eerst af en toe. De regen trekt later naar het oosten weg, maar er volgt nog wel een enkele bui, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk met onweer. De wind gaat in de loop van de avond uit het zuidwesten waaien en is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht valt er in het noordoosten en oosten nog een enkele bui. In de rest van het land komen opklaringen voor en is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied en boven het IJsselmeer mogelijk krachtig, kracht 6.

Morgenochtend is het half bewolkt en is de zon af en toe te zien. In het noordoosten kan een enkele bui vallen. De wind zuidwestelijk en matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied en boven het IJsselmeer mogelijk krachtig, kracht 6.
Morgenmiddag is het half bewolkt, af en toe is het zwaar bewolkt. Vooral aan de kust schijnt de zon. In de loop van de middag kan er een enkele bui vallen, vooral in de zuidelijke helft. Aan het einde van de middag neemt de bewolking in het zuidwesten toe. De maximumtemperatuur ligt tussen 10°C in het noorden tot 13°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied mogelijk krachtig, kracht 6.
Morgenavond neemt de bewolking overal verder toe. Later in de avond gaat het in het zuidwesten regenen. De wind gaat in de loop van de avond uit het zuiden waaien en is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/04/2023 11.07 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio