12.3 C
De Bilt

In de middag enkele buien, mogelijk met onweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwing: Plaatselijk komt er dichte mist voor (code geel).
Vanochtend komt er eerst nog mist voor. Verder is er een afwisseling van zon en wolken. In het noorden is er eerst nog een enkele bui. Er staat weinig wind.
Vanmiddag schijnt af en toe de zon. Er er ontstaan enkele buien, mogelijk komt ook onweer voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot plaatselijk 22°C in het midden en zuiden. Er staat weinig wind.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en vallen er nog enkele buien, een enkele met onweer. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten.

Komende nacht komt er in het noorden nog een bui voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het zuidwesten tot 9°C in het noordoosten. In het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer staat een matige oostenwind, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en op een enkele plaats komt een bui voor. In het noorden staat een matige wind uit oost tot zuidoost, verder is er weinig wind.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er ontstaan enkele stevige regen- en onweersbuien, waarbij er zeer plaatselijk veel regen in korte tijd kan vallen. In het noordoosten blijft het waarschijnlijk droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 22°C landinwaarts. Er staat weinig wind.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met eerst nog een enkele regen- en onweersbui. In de loop van de avond verdwijnen de buien. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/05/2023 06.46 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio