8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

In de nacht en ochtend plaatselijk mist, overdag zonnige perioden

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In Limburg komt plaatselijk dichte mist voor (code geel).

Vanochtend komt er in het zuiden en oosten plaatselijk mist voor, in Limburg kan dit plaatselijk dichte mist zijn. De mist lost in de tweede helft van de ochtend op. Verder zijn er zonnige perioden en blijft het droog. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.
Vanmiddag is het licht tot half bewolkt. In het oosten en zuidoosten is er meer bewolking, maar het blijft waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. Er steekt een matige wind op uit het noordoosten.
Vanavond blijft het droog. In het noorden ontstaat plaatselijk mist. Er staat boven land weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit oost tot zuidoost.

Komende nacht ontstaat op meer plaatsen mist. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -5°C in het oosten en +2°C aan zee. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenochtend begint met plaatselijk mist, vooral in het noordwesten. De mist lost in de tweede helft van de ochtend op. Verder is het zonnig, al komt er verspreid over het land wat bewolking voor. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenmiddag is het in het noorden en noordwesten half tot zwaar bewolkt. Elders is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. Er staat weinig wind. Aan de noordwest- en noordkust staat een matige wind uit het zuidwesten.
Morgenavond is het in het Waddengebied half tot zwaar bewolkt. Elders is het onbewolkt. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/02/2023 07.07 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio