8 C
De Bilt

In de noordelijke helft soms wat lichte regen, overdag af en toe zon

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er in het noorden en midden op enkele plaatsen wat lichte regen, in het zuiden blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C plaatselijk in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en draait van west naar noordoost.

Vanochtend blijft het vrijwel overal droog. Er is eerst tamelijk veel bewolking, maar in de loop van de ochtend schijnt de zon vooral in de noordelijke helft af en toe. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is zwak tot matig.
Vanmiddag is de zon af en toe te zien. Het is droog. In het zuidwesten kan het 21°C worden, in het noorden blijft het kwik bij 16°C steken. De wind is zwak tot matig uit oost tot noordoost.
Vanavond neemt de bewolking weer toe. Het blijft vrijwel overal droog. De wind draait van oost naar zuid en is zwak tot matig.

Komende nacht valt er plaatselijk wat regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 12°C in het oosten tot 17°C aan zee. De wind is matig uit zuidwest tot west. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit het westen. In het noordelijk kustgebied is de wind soms krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend zijn er in het zuiden en zuidwesten enkele opklaringen, maar verder is er vrij veel bewolking. Vooral in de noordelijke helft is plaatselijk wat regen mogelijk. De westelijke wind is matig, aan zee matig tot vrij krachtig.
Morgenmiddag is er eerst tamelijk veel bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. De grootste kans op wat zon lijkt voor het zuiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 22° in het zuiden. De wind is matig uit west tot noordwest. Op de Wadden is de wind vrij krachtig.
Morgenavond is het droog. De westelijke wind is eerst matig, maar neemt in de avond af.

Uitgifte: 08/10/2023 01.18 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio