17 C
De Bilt

In de ochtend nog enkele buien. Vanmiddag zon en meest droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend zijn er enkele buien. In het westen en zuiden wordt het geleidelijk droog en komt de zon tevoorschijn. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het noordoosten komt eerst nog een bui voor, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot 14°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. Het koelt af naar 3°C in het westen tot rond het vriespunt in het oosten. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het zonnig en droog. De zuidenwind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is er een afwisseling van zonnige perioden en bewolking. In het zuiden is er een kleine kans op een bui. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 14°C. De wind gaat uit het zuidoosten waaien en is overwegend matig.
Morgenavond valt er in het zuidwesten een enkele bui, elders blijft het droog en zonnig. De wind komt uit een oostelijke richting. Boven land is er weinig wind, langs de kust is de wind matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/04/2023 09.21 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio