In de oostelijke helft mist. Overdag droog en af en toe zon

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht komt er in het westen zeer lokaal een lichte bui voor en daar komen ook wolkenvelden voor. In de oostelijke helft met uitzondering van Limburg komt op veel plaatsen mist voor, lokaal dichte mist. De temperatuur daalt naar rond 12°C in het westen tot lokaal 5°C in het noordoosten. De wind is zwak en komt in de noordelijke helft uit uiteenlopende richtingen, in de zuidelijke helft is de wind overwegend westelijk.

Donderdagochtend is het vooral in het midden en noorden grijs met mist. In het (zuid)westen zijn er wolkenvelden. Vanaf het einde van de ochtend lost de mist op en is de zon af en toe te zien. Het blijft droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 16°C. De wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk matig, vanuit een overwegend zuidoostelijke richting.

In de nacht naar vrijdag is er weinig bewolking en ontstaat op veel plaatsen dichte mist. De minima liggen tussen 11°C langs de westkust en plaatselijk 4°C in het oosten. De wind is zwak uit oostelijke richting.

Vrijdagochtend lost de mist geleidelijk op, daarna is het overwegend zonnig. De maxima liggen rond 17°C. De wind is meest zwak uit een oostelijke richting. (Bron:KNMI)

Uitgifte: 07/10/2021 05.19 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img