15.9 C
De Bilt

In de zuidoostelijke helft nog enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag komen er vooral in de zuidoostelijke helft buien voor. Vooral in het oosten is er nog een kleine kans op onweer. Van het westen uit wordt het droog en zijn er perioden met zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C langs de noordwestkust en 23°C in het zuidoosten. De wind waait uit het westen en is matig, in het noordelijk kustgebied eerst vrij krachtig.
Vanavond komt er in het zuidoosten plaatselijk nog een bui voor. Verder is er veel ruimte voor de zon. De wind draait van west naar zuidwest en is boven land zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C plaatselijk in het noordoosten en 15°C aan de kust. In het binnenland is er weinig wind, aan de kust staat een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend is er veel zon met in het Waddengebied mogelijk een bui. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.
Morgenmiddag komt er meer bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 21°C op de Wadden en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak tot matig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en het blijft vrijwel overal droog. Het blijft nog lang warm. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/07/2023 14.56 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio