1.4 C
De Bilt

In het noorden een enkele bui. Morgen af en toe zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

In het noorden zijn er wolkenvelden terwijl er in het zuiden wat meer bewolking is, maar ook daar komen er steeds meer opklaringen. Vanavond trekken er vooral in de noordelijke helft enkele buien over. De matige tot vrij krachtige, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer krachtige wind, komt uit een west- tot noordwestelijke richting en neemt vanavond geleidelijk in kracht af.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en kan aanvankelijk nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur varieert van iets boven het vriespunt landinwaarts tot 5°C vlak aan zee. De west- tot noordwestenwind is matig, vlak aan zee af en toe vrij krachtig, 5 Bft.

Morgenochtend zou er in het zuidoosten lokaal mist kunnen voorkomen. Verder zijn er vooral in het zuidwesten wolkenvelden, elders is er aanvankelijk redelijk wat ruimte voor de zon. Het blijft droog. In de loop van de middag neemt de bewolking geleidelijk toe en in de tweede helft van de avond kan er in het westen lokaal lichte regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond de 8°C. De wind draait geleidelijk van west tot noordwest naar zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/01/2022 18.06 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio