2.1 C
De Bilt

In het noorden eerst regen. Vooral in het zuiden warm

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er veel bewolking en zijn er in het noorden perioden met regen. Ook verder naar het zuiden is plaatselijk wat regen mogelijk. In het zuiden kan de zon ook af en toe tevoorschijn komen. De wind komt uit het westen en is overwegend matig, op de Wadden af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag is er veel bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. Aan het begin van de middag kan er in het noordoosten nog wel regen vallen. De grootste kans op wat zon lijkt voor het zuiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De wind is overwegend matig uit een west tot noordwestelijke richting.
Vanavond is het droog, op mogelijk wat lichte motregen in het noordoosten na. De wind uit het westen is eerst matig, maar neemt in de loop van de avond af.

Komende nacht kan er op meerdere plaatsen mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van ca. 10°C plaatselijk landinwaarts tot 14°C aan zee. Boven land is er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig en komt uit het zuiden.

Morgenochtend is er op veel plaatsen mist of lage bewolking aanwezig. Later in de ochtend lossen deze op steeds meer plaatsen op en breekt de zon vooral in het westen en zuiden door. De wind neemt toe naar matig uit een zuidwestelijke richting.
Morgenmiddag schijnt de zon vooral in de zuidelijke helft vaak, in het noorden blijft er waarschijnlijk meer bewolking aanwezig. Het blijft droog. Het is warm voor de tijd van het jaar met een middagtemperatuur van 19°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond blijft het droog. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/10/2023 08.51 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio