15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

In het noorden en midden vrij bewolkt, in het zuiden volop zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag schijnt in het zuiden de zon volop, maar in het noorden en midden is er vrij veel bewolking aanwezig. In het Waddengebied kan er eerst nog een enkele spat motregen vallen, verder blijft het droog. De maximumtemperatuur varieert van 13°C op de Wadden tot plaatselijk 21°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, later langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, 6 Bft.
Vanavond klaart het ook in het noorden en midden op. Het blijft droog. De noordoostenwind is meest matig, langs de westkust vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, 6 Bft.

Komende nacht is het droog. In het noorden en oosten komt er plaatselijk mist voor. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C in het noordoosten tot plaatselijk 10°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is overwegend matig, in het noordoosten staat weinig wind.

Morgenochtend is het zonnig, alleen in het Waddengebied drijft er soms bewolking vanaf zee binnen. Er staat een matige noordoostenwind.
Morgenmiddag zijn er flinke zonnige perioden, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. Met maximumtemperaturen van 18 tot 25°C wordt het een stuk warmer, alleen op de Wadden blijft het met 15°C koel. De noordoostenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.
Morgenavond is het in het Waddengebied vrij bewolkt, elders is het helder. Het blijft droog. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/05/2023 13.27 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio