15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

In het noorden veel bewolking, in het zuiden zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Vanochtend begint met veel bewolking. In de loop van de ochtend breekt de zon vooral in het zuiden en oosten op steeds meer plekken door. Het blijft droog. De noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanmiddag is er in de noordelijke helft van het land veel bewolking met af en toe zon, verder naar het zuiden is het vrij zonnig. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het Waddengebied tot 22°C in het zuidoosten. De noordenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond is het in het noorden en midden vrij bewolkt, in het zuiden is het zonnig. De wind is noordelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 7°C. De noord- tot noordwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is de zon eerst maar af en toe te zien. In de loop van de ochtend krijgt de zon steeds meer ruimte. Het blijft droog bij een overwegend matige noordenwind.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In het zuiden is het zonnig. Het blijft droog. Het wordt maximaal 16°C op de Wadden tot rond 21°C dieper landinwaarts. De noordenwind is boven land matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond zijn er flinke perioden met zon en is het droog. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/06/2023 00.06 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio