In het noorden wat regen, overdag droog met zon en sluierbewolking

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Het is op de meeste plaatsen bewolkt met in het noordoosten lokaal nog lichte regen. In de loop van de nacht klaart het vooral in het zuiden en zuidwesten op. De minima komen uit tussen 5°C in het zuidoosten en 10°C in het noordelijk kustgebied. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuid- tot zuidwestenwind.

Morgenochtend trekt de bewolking in het noorden weg. Er is veel sluierbewolking aanwezig, waar de zon aanvankelijk wel doorheen kan schijnen. Later op de dag wordt de bewolking van het westen uit dikker en in de avond gaat het af en toe regenen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noorden tot plaatselijk 17°C in Limburg. Er staat een matige zuidenwind. Aan de kust neemt de wind later toe naar matig tot vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is het bewolkt en valt er af en toe lichte regen of motregen. Vooral in de ochtend kan het in het noordwesten en noorden hier en daar ook mistig zijn. De minimumtemperatuur wordt aan het begin van de nacht bereikt en ligt tussen 10°C in het noordoosten en 13°C in het zuidwesten. Er staat een matige zuid- tot zuidwestenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig tot vrij krachtig.

Dinsdag begint bewolkt met af en toe motregen. In de loop van de middag wordt het van het zuidwesten uit droog en klaart het in het zuidwesten op. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk 20°C in het uiterste zuidwesten. De zuidwestenwind is matig, in de kustprovincies en op het IJsselmeer vrij krachtig, aan zee krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/10/2021 03.04 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio Online kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img