3.6 C
De Bilt

In het noorden, westen en midden bewolkt, in het zuidoosten zonnig

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

In de noordwestelijke helft van het land is het bewolkt, verder naar het zuidoosten schijnt de zon. In het noorden en westen kan het af en toe motregenen. De bewolking kan zich nog wat oostwaarts uitbreiden, in het oosten en zuidoosten blijft het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen bewolkt met plaatselijk wat lichte motregen. In het zuidoosten zijn er brede opklaringen en kunnen mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur loopt sterk uiteen van -1°C in het zuidoosten tot 11°C in het uiterste noordwesten. De zuidenwind is zwak, aan de kust en op het IJsselmeer matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Morgen overdag verandert er weinig. In het overgrote deel van het land blijft het bewolkt met plaatselijk wat lichte motregen, terwijl in het zuidoosten de zon schijnt. De middagtemperatuur varieert van 8°C in het zuidoosten tot 13°C in het uiterste noordwesten. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/11/2021 12.01 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio