9.6 C
De Bilt

In het noordoosten een enkele (onweers)bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht zijn er in het noorden en oosten nog enkele buien. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 11°C in het zuidwesten tot 16°C in het oosten. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Vanochtend is het overwegend droog en half tot zwaar bewolkt. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit noord tot noordoost.
Vanmiddag is er in het uiterste oosten en het noordoosten kans op enkele regen- of onweersbuien, mogelijk met hagel. Elders is het droog en zijn er zonnige perioden. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 15°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het oosten. Er staat een matige wind uit het noordwesten.
Vanavond is het droog en neemt de bewolking van het westen uit steeds verder toe. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het noordwesten, windkracht 5-6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur komt uit rond 11°C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend is het bewolkt, maar het blijft droog. Op de meeste plaatsen staat weinig wind. Aan de westkust en in het zuidwesten staat een matige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied staat een matige wind uit het oosten.
Morgenmiddag is het eerst zwaar bewolkt, later breekt de zon van het noordwesten uit steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Wadden tot plaatselijk 18°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit het noordwesten.
Morgenavond begint met plaatselijk bewolking, maar aan het einde van de avond is het overal vrijwel onbewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/05/2023 04.40 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio