9.9 C
De Bilt

In het noord(oost)en enkele buien. Morgen af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag kom er in jet noordoosten nog een enkele bui voor. Elders is er af en toe zon en blijft het droog. De temperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig tot (vrij) krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, in het noordelijk kustgebied eerst hard, windkracht 7.
Vanavond is het licht tot half bewolkt en vrijwel overal droog. De wind komt uit west tot noordwest en neemt af naar zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer naar matig tot vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De wind draait naar west tot zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C aan zee tot dicht bij het vriespunt in het oosten en zuidoosten.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en plaatselijk valt er regen of motregen. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag trekken er enkele buien over. In de loop van de middag klaart het in het noorden en midden op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het zuidoosten tot 9°C in het westen. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6 en in het Waddengebied hard, windkracht 7.
Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het vrijwel overal droog. Alleen in het zuidoosten kan eerst nog een bui voorkomen. De westelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6, in het noordelijk kustgebied mogelijk hard, windkracht 7. (Bron:KNMI)

Uitgifte: 30/01/2023 15.04 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio