13.3 C
De Bilt

In het noordwesten en zuidoosten een bui

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het licht tot half bewolkt. In het noordwesten en (zuid)oosten is er meer bewolking en komt er een bui voor. In het zuidoosten is er een kleine kans op onweer. Er staat weinig wind.

Komende nacht is er in het zuidoosten kans op een (onweers)bui. Elders blijft het droog. Het is half, plaatselijk zwaar bewolkt. De minima liggen rond 17°C. Er is landinwaarts weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. In het oosten en noordoosten is in de vroege ochtend nog een regen- of onweersbui mogelijk. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het zonnig. Vooral in het zuidoosten is een enkele bui mogelijk. De maximumtemperaturen liggen tussen 21°C aan de westkust en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig.
Morgenavond schijnt de zon eerst nog. In Limburg is een enkele bui niet uitgesloten. Er is weinig wind, aan de kust staat eerst nog een matige wind uit west tot noordwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/08/2023 22.42 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio