12.2 C
De Bilt

In het westen bewolkt met motregen, in het oosten droog en wat zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het in het westen en het midden van het land bewolkt met af en toe motregen. In het noorden en oosten blijft het droog met wat zon. De middagtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.
Vanavond wordt het overal bewolkt en valt er af en toe motregen. Landinwaarts staat weinig wind, in de kustgebieden steekt een matige wind op uit het zuidwesten.

Komende nacht valt er af en toe regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuidwesten tot 3°C in het noordoosten. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer komt later een vrij krachtige tot krachtige wind uit het noordwesten te staan, windkracht 5-6. In het noordelijk kustgebied wordt de wind mogelijk hard, windkracht 7.

Morgenochtend regent het eerst nog, maar in het westen en noorden wordt het droog en klaart het op. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is er in de noordelijke helft veel zon. In het zuiden zijn er meer wolken. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 9°C. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee vrij krachtig.
Morgenavond is het droog. De wind komt uit het noorden en is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/02/2023 14.56 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio