15.6 C
De Bilt

In het westen zon, elders meer wolken

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er in het oosten veel bewolking, maar in het westen en zuidwesten breekt de zon op steeds meer plaatsen door. In het noordoosten valt eerst plaatselijk nog lichte regen of motregen, maar verder blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordoosten tot plaatselijk 23°C in het zuidwesten. De wind waait uit west tot noordwest en is matig.
Vanavond is het in het noordoosten en oosten zwaar bewolkt, elders zijn er flinke opklaringen. Het is vrijwel overal droog. De wind neemt in de loop van de avond sterk af. Alleen op het IJsselmeer en in de noordelijke kustgebieden staat er dan nog een matige wind uit het noordwesten.

Vannacht blijft het droog. In het zuiden kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noordwesten tot 11°C in het zuiden. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt, misschien breekt in het zuidwesten de zon soms even door. In het oosten is er kans op wat lichte (mot)regen, maar veel stelt dit niet voor. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noorden.
Morgenmiddag breekt de zon op steeds meer plaatsen door, maar in het oosten blijft het waarschijnlijk nog bewolkt. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot ongeveer 25°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, alleen aan zee waait een matige wind uit het noorden.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/07/2022 14.53 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio