6.9 C
De Bilt

In het zuiden en midden regen, in het noorden droog. Zaterdagnacht mist

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht gaat het in het zuiden af en toe regenen. Elders blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noorden kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 15°C in het zuidwesten. Er is weinig wind.

Vanochtend is het in het midden en zuiden bewolkt en regent het af en toe, vooral in het zuidoosten regent het af en toe stevig door. Er is daar een kleine kans op onweer. In het noorden blijft het waarschijnlijk droog en is er wat zon. Boven land is er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit een oostelijke richting.
Vanmiddag trekt de regen in het zuiden weg. In het noorden is er ruimte voor de zon, elders overheerst de bewolking. Later volgt er in het (zuid)westen weer een enkele bui, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuidwesten. Er staat in het zuiden een zwakke tot matige wind uit een zuidelijke richting, elders is de wind zwak tot matig uit een oostelijke richting.
Vanavond schijnt af en toe de zon en valt er met name in de zuidelijke helft een enkele regen- of onweersbui. Er staat weinig wind.

Komende nacht valt er in het zuiden en oosten nog een enkele bui. Verder ontstaat er vooral in het midden en zuiden op veel plaatsen (dichte) mist. Het koelt af naar 15°C in het zuiden tot 12 °C in het noordoosten. Er is weinig wind

Morgenochtend blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noorden schijnt geregeld de zon. In het midden en zuiden is er eerst nog op veel plekken mist. Geleidelijk lost de mist op en het einde van de ochtend breekt ook daar de zon soms door. Er staat weinig wind.
Morgenmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C in het noorden tot plaatselijk 25°C in Limburg. Langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden, elders waait het nauwelijks.
Morgenavond klaart het steeds meer op en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, langs kust en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/09/2023 03.22 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio