15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

In het zuiden zon, in het noorden wolken

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er in de noordelijke helft van het land veel bewolking met af en toe zon, verder naar het zuiden is het zonnig. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het Waddengebied tot 22°C in het zuidoosten. De wind uit het noorden is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig en langs de zuidwestkust later vanmiddag mogelijk soms krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het in het noorden en midden bewolkt, in het zuiden is het zonnig. De wind uit het noorden is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 8°C. De wind uit een noordelijke richting is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is de zon eerst maar af en toe te zien. In de loop van de ochtend gaat de zon steeds meer schijnen. Het blijft droog bij een overwegend matige wind uit noordelijke richtingen.
Morgenmiddag is het in het zuiden zonnig. In de rest van het land is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft droog. Het wordt maximaal 16°C op de Wadden tot rond 21°C dieper landinwaarts. De wind uit het noordoosten is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Morgenavond zijn er flinke perioden met zon en is het droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/06/2023 11.47 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio