21.7 C
De Bilt

In het zuidwesten zon, elders meer wolken

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het in de oostelijke helft zwaar bewolkt. Elders komen enkele opklaringen voor met de meeste zon in Zeeland. De wind komt uit west tot noordwest en is matig. In de loop van de avond neemt de wind boven land sterk af.

Vannacht blijft het droog. In het zuiden kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noordwesten tot 11°C in het zuiden. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt. In het oosten is er kans op wat lichte (mot)regen, maar veel stelt dit niet voor. De grootste kans op zon is in het zuidwesten. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noorden.
Morgenmiddag breekt de zon op steeds meer plaatsen door, maar in het oosten blijft het waarschijnlijk nog bewolkt. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot ongeveer 25°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, alleen aan zee waait een matige wind uit het noorden.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/07/2022 17.50 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio