9.2 C
De Bilt

In Zuid-Limburg plaatselijk glad. Elders droog en plaatselijk mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In Zuid-Limburg vanochtend nog plaatselijk glad (code geel).

Vanochtend is het in het zuidoosten bewolkt met af en toe motregen of natte sneeuw. In Zuid-Limburg kan het plaatselijk nog glad zijn door ijzel of sneeuw. Verder is het op de meeste plaatsen droog. In het zuiden en oosten komt er op enkele plaatsen mist voor. Van het noordwesten uit breekt de zon af en toe door. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en is er kans op een lichte bui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordwesten tot 1°C in Zuid-Limburg. De noordelijke wind is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De noordelijke wind is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht
Kan er heel lokaal een lichte bui voorkomen. De noordoostelijke wind is matig, vlak aan zee vrij krachtig. De minimumtemperatuur ligt rond de 2°C, langs de oostgrens rond het vriespunt.

Morgenochtend wordt het overal droog en komen van het noorden uit opklaringen binnen. De noordoostelijke wind is matig, langs de westkust en aanvankelijk ook de Wadden, vrij krachtig.
Morgenmiddag
Is het wisselend bewolkt met af en toe zon. De noordoostenwind is matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig. De middagtemperatuur komt rond de 4°C uit.
Morgenavond
Is het wisselend bewolkt en droog. De noordoostenwind is matig.

Uitgifte: 26/01/2023 10.17 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio