19.6 C
De Bilt

Koud, vannacht opklaringen, overdag regen, in het noordoosten natte sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het op veel plaatsen droog en gaat het licht tot matig vriezen. In het noorden kan een enkele lichte (winterse) bui voorkomen en daar kan het plaatselijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Er staat weinig wind.

Vanochtend valt er in het noordelijk kustgebied een enkele (winterse) bui, verder neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en tegen de middag gaat het in Zeeland regenen. De wind gaat uit het zuiden waaien en is zwak tot matig.
Vanmiddag is het bewolkt en breidt de regen zich vanuit het zuidwesten verder over het land uit. In het noordoosten blijft het waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in Zeeland tot 2°C in het noordoosten. De wind komt overwegend uit het zuidoosten en is matig.
Vanavond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het noordoosten is ook (natte) sneeuw mogelijk. In het zuidwesten is het overwegend droog. Er staat op veel plaatsen een zwakke tot matige wind uit oostelijke richtingen. Aan de zuidwestkust gaat het krachtig en mogelijk hard waaien, met windkracht 6 tot 7 uit het noordwesten.

Komende nacht is het in het zuiden bewolkt en regent het af en toe. In het noorden valt er een enkele bui, mogelijk met (natte) sneeuw. Plaatselijk komt er mist voor. In Zeeland wordt het niet kouder dan 9°C en in het noorden koelt het af rond -2°C. Aan de westkust is de wind vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6, elders is er weinig wind.

Morgenochtend is er veel bewolking en valt er een enkele bui, in het noordoosten mogelijk met natte sneeuw. Verder komt er in het midden en noorden mist voor. De wind komt uit het zuiden en is zwak, aan de kust matig.
Morgenmiddag is er veel bewolking en gaat het vanuit het zuiden regenen. In het noorden is het eerst plaatselijk nog mistig. De middagtemperatuur ligt tussen 2°C in het noorden en 9°C in het zuiden. De wind is zuidelijk en matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenavond is er veel bewolking en zijn er perioden met regen. De wind is zuidoost en matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/11/2022 00.03 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio