17.5 C
De Bilt

Koud weekend, vandaag zonnig, morgen regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er brede opklaringen, alleen in het uiterste zuiden is het nog bewolkt. Het blijft droog en het gaat licht vriezen. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het oosten.

Komende nacht blijft het op veel plaatsen droog en gaat het licht tot matig vriezen. In het noorden kan een enkele lichte (winterse) bui voorkomen en daar kan het plaatselijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend neemt de bewolking toe. In het zuidwesten en uiterste noorden regent het soms. De wind gaat uit het zuiden waaien en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het bewolkt en breidt de regen zich vanuit het zuidwesten verder over het land uit. In het noordoosten blijft het waarschijnlijk nog droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in Zeeland tot 2°C in het noordoosten. De wind komt overwegend uit het zuidoosten en is matig.
Morgenavond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het noordoosten is ook (natte) sneeuw mogelijk. Er staat op veel plaatsen een zwakke tot matige wind uit oostelijke richtingen. Aan de zuidwestkust gaat het krachtig en mogelijk hard waaien, met windkracht 6 tot 7 uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/11/2022 17.24 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio