15 C
De Bilt

Langs de kust wisselend bewolkt en enkele buien, landinwaarts nevelig

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

In de kustgebieden is het wisselend bewolkt en in het westen en zuidwesten komen enkele buien voor, langs de zuidwestkust is een klap onweer niet uitgesloten. Elders is het bewolkt en vooral in het midden en noordoosten komt nevel en mist voor. De temperatuur loopt uiteen van 6°C in hardnekkige nevel en mist tot lokaal 12°C langs de kust. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar donderdag ontstaat landinwaarts opnieuw (dichte) mist. In het westen is er een enkele bui, mogelijk met onweer. De minima liggen tussen 3°C in het oosten en 8°C aan de westkust. De wind is zwak uit richtingen tussen zuidoost en west.

Donderdag overdag lost de mist langzaam op, het laatst in het oosten. In de kustprovincies is het wisselend bewolkt met enkele buien, mogelijk met onweer. In de ochtend komen ook in het zuiden enkele buien voor. De maxima lopen uiteen van 7°C daar waar de mist lang blijft hangen tot 12°C langs de westkust. De wind is noordwestelijk, zwak, aan de westkust matig, later op de dag mogelijk (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/11/2021 15.02 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio