12.3 C
De Bilt

Langs de noordwestkust veel wind. Enkele buien, maandagmiddag droog en zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vanavond en aan het begin van de nacht langs de noordwestkust zware windstoten. (Code geel)

Vanavond vallen er enkele buien, maar er valt niet zoveel regen meer als eerder vandaag. De noordwestenwind is langs de westkust krachtig tot hard, windkracht 6-7, met langs de noordwestkust zware windstoten rond 75 km/u. Boven land is de wind overwegend matig.

Komende nacht zijn er enkele buien. De minimumtemperatuur wordt 13°C. Langs de kust en boven het IJsselmeer komt de wind uit het noordwesten en is krachtig, eerst mogelijk nog hard, windkracht 7, met langs de noordwestkust nog zware windstoten rond 75 km/u. Boven land is de wind westelijk en matig.

Morgenochtend is er een afwisseling tussen zon en wolken. Landinwaarts komen vooral in de eerste helft van de ochtend nog buien voor. De wind komt uit het noordwesten en is matig, langs de kust krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. Op de meeste plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden en 21°C in het zuidwesten. De westenwind is matig, langs de kust krachtig, windkracht 6. Op de Wadden wordt de wind tijdelijk hard, windkracht 7.
Morgenavond is er in het zuiden kans op een bui. De wind blijft uit het westen waaien en neemt af. Op de Wadden blijft de wind krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/08/2023 21.40 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio