21.7 C
De Bilt

Lokaal mist(banken), vanmiddag onweersbuien

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn opklaringen en lokaal komen er mistbanken voor. De minima liggen tussen 13°C in het zuiden en 7°C plaatselijk in het noorden. De wind is zwak, in het oosten uit uiteenlopende richtingen, in het westen overwegend uit een oostelijke richting.

In de ochtend lost de mist snel op en begint de dag op de meeste plaatsen zonnig. De bewolking neemt van het zuidwesten uit toe en in de middag zijn er met name in de zuidelijke helft enkele buien, mogelijk met onweer en lokaal hagel. Deze buien trekken in de loop van de middag en avond naar het noorden en nemen daarbij in intensiteit af. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan zee tot 26°C in het midden en zuiden. De wind is zwak tot matig uit oost tot zuidoost, later op de dag wordt de wind variabel.

In de nacht naar zondag zijn er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog, in het zuiden kan nog een enkele bui voorkomen. Plaatselijk ontstaan mistbanken. De minima liggen rond 14°C. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Zondag overdag is het wisselend bewolkt en vooral in het oosten en zuiden ontwikkelen zich buien, soms met onweer. De maxima liggen rond 20°C. De wind is zuidwest tot west en overwegend zwak, aan de noordkust matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/07/2021 05.53 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio