17.4 C
De Bilt

Meer bewolking en plaatselijk wat motregen. Morgenmiddag zon en een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er in het zuidwesten eerst nog enkele opklaringen. In de rest van het land is er veel bewolking en valt er plaatselijk wat lichte motregen. De wind uit het noordwesten is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vannacht valt er in het westen plaatselijk motregen. De minimumtemperatuur wordt 7°C, in het noordoosten koelt het af naar 4°C. De wind uit het noorden is matig, aan de westkust soms vrij krachtig.

Morgenochtend is het op veel plaatsen bewolkt met in het zuidwesten plaatselijk wat lichte motregen. In het noordoosten breekt de zon af en toe door. De wind uit het noorden is zwak tot matig.
Morgenmiddag schijnt de zon geregeld, maar valt er ook plaatselijk een enkele bui. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. De noordelijke wind is matig.
Morgenavond zijn er enkele opklaringen en valt er in het oosten misschien nog een bui. In het westen raakt het bewolkt, maar blijft het droog. De wind uit het noorden is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/04/2023 17.50 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio