13.9 C
De Bilt

Meestal bewolkt en af en toe regen, donderdag meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er hier en daar regen of motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Vanochtend is het eerst zwaar bewolkt en in het noorden valt eerst nog wat lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het droog en komt op en aantal plaatsen de zon tevoorschijn. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het zuiden.
Vanmiddag schijnt in het noordoosten en oosten eerst de zon. In de loop van de middag raakt het van het zuidwesten uit overal bewolkt en trekt een gebied met regen van zuidwest naar noordoost over het land. Later in de middag wordt het in Zeeland weer droog en klaart het op. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtige wind uit het zuiden tot zuidoosten, windkracht 5-6.
Vanavond trekt de regen in het noordoosten en oosten vrij snel het land uit en klaart het op veel plaatsen op. In de loop van de avond kunnen in de kustgebieden enkele buien ontstaan De wind wordt overal zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land, vooral langs de kust is daarbij kans op een klap onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend komen er eerst nog enkele buien voor maar geleidelijk wordt het droog en breekt af en toe de zon door. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag is er een afwisseling van zon en bewolking en is het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 11°C. De wind draait naar zuid en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond neemt de bewolking toe en gaat het in de tweede helft van de avond van het westen uit regenen. De wind waait uit het zuiden en is matig, aan de kust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/11/2022 00.53 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio