18 C
De Bilt

Minder warm en in het noordoosten kans op een bui. Dinsdag meer bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend komen er in het noord(oost)en eerst nog enkele buien voor, mogelijk met onweer. In de rest van het land is het droog en zijn er zonnige perioden. De westelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig en in het Waddengebied af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag wisselen zon en wolken elkaar af. In het noorden kan plaatselijk nog een lichte bui voorkomen. Het wordt een stuk minder warm dan afgelopen weekend met een middagtemperatuur van ongeveer 22°C. De westelijke wind is matig, langs in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind uit het westen neemt in de loop van de avond af naar zwak tot matig, maar in het noordelijk kustgebied kan de wind af en toe vrij krachtig zijn.

Komende nacht ontstaat er in het uiterste noord(oost)en mogelijk nog een bui. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er is weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het westen.

Morgenochtend blijft het droog, alleen in het uiterste noordoosten kan er eerst nog een bui vallen. Er is een afwisseling van zon en wolken. Eerst is er weinig wind, maar de wind neemt toe naar matig uit een west tot noordwestelijke richting.
Morgenmiddag is het overwegend droog en is er vrij veel bewolking, maar de zon is ook af en toe te zien. De middagtemperatuur varieert van 19°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit een west tot noordwestelijke richting.
Morgenavond zijn er opklaringen. Later neemt van het westen uit de bewolking toe en kan daar af en toe wat lichte regen vallen. Eerst komt de wind uit het noordwesten en is matig, maar de wind neemt geleidelijk wel af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/06/2023 06.01 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio