13.6 C
De Bilt

Morgen overdag af en toe zon, maar ook enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. De wind wordt zuidwest en is matig, in het Waddengebied en aan de zuidwestkust krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend ontstaan er enkele buien. Er is ook af en toe zon. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is er wat zon, maar er trekken ook enkele buien over. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 20°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond komt er meer bewolking. Later komen er in het westen en noorden enkele buien voor, mogelijk met onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/07/2023 22.01 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio