14.9 C
De Bilt
donderdag, 23 maart 2023

Morgen overdag van tijd tot tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het op de meeste plaatsen droog en komen er enkele opklaringen voor. De wind uit het noordwesten neemt langs de kust en boven het IJsselmeer af naar matig. Landinwaarts staat er weinig wind.

Komende nacht is het vrijwel overal droog. Aan het einde van de nacht bereikt een regengebied het Waddengebied. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Boven land staat weinig wind. Aan zee waait de wind uit het westen en wordt vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend is er veel bewolking. Een gebied met regen boven het noorden trekt verder zuidwaarts. In het uiterste zuiden blijft het nog droog. Boven land neemt de zuidwestenwind toe tot matig. Aan zee en op het IJsselmeer staat een (vrij) krachtige wind, windkracht 5 tot 6, uit het westen. In het noorden wordt de wind noordwestelijk.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het regengebied boven de zuidelijke helft verlaat het zuiden aan het einde van de middag. Van het noorden uit trekken echter nog wel enkele buien over het land. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind draait naar het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/02/2023 21.36 uur LT

  

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio