13.8 C
De Bilt

(Natte) sneeuw, van het noorden uit geleidelijk droog. Vanmiddag soms zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en in het midden en zuiden valt er (natte) sneeuw, met gladheid als gevolg. Van het noorden uit wordt het in de loop van de ochtend op de meeste plaatsen droog en breekt de zon af en toe door. Later op de dag bereikt een neerslaggebied Limburg en kan het daar enige tijd licht sneeuwen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 1°C in Zuid-Limburg tot 5°C langs de kust. De noordoostelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Komende nacht is het in het oosten van het land overwegend bewolkt en kan er aanvankelijk in Limburg nog lichte sneeuw vallen. In het westen overheersen de opklaringen en is het droog. De minimumtemperatuur ligt iets onder het vriespunt. De wind is noordelijk en zwak tot matig, langs de noordwestkust soms vrij krachtig.

Morgen overdag zijn er in het westen en noorden van het land brede opklaringen, langs de kust kan er een enkele bui voorkomen. In het zuidoosten overheerst de bewolking maar blijft het wel droog. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C. De noord- tot noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/04/2022 07.18 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio