10 C
De Bilt

Op veel plaatsen bewolkt en geleidelijk af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen

Vanmiddag is het op veel plaatsen zwaar bewolkt met in het noordwesten eerst nog plaatselijk mist. Van het zuidwesten uit gaat er in het zuiden en later midden af en toe (mot)regen vallen, naar het noorden en oosten toe is de zon hier en daar te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit oost tot zuidoost.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Plaatselijk valt af en toe regen. Later gaat het in het zuidwesten en zuiden harder regenen en is in het zuidwestelijk kustgebied ook onweer mogelijk. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit oost tot zuidoost.

Komende nacht komen er buien voor, langs de westkust mogelijk met onweer. Verder kan het in het midden en noorden plaatselijk mistig worden. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig en draait in de zuidelijke helft naar zuid. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt en komen er vooral in het noordoosten en westen buien voor. Plaatselijk is de zon ook af en toe te zien. De overwegend zuidelijke wind is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied wordt de wind zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig.
Morgenmiddag overheerst de bewolking en trekken nog steeds buien over het land. Langs de westkust is daarbij onweer mogelijk. In de loop van de middag breekt de zon in het zuiden af en toe door. De zuidelijke wind is zwak tot matig, in de zuidelijke helft zuidwest en matig, daar vlak aan zee matig en aanvankelijk ook vrij krachtig. De middagtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden.
Morgenavond is het half bewolkt en komen er nog steeds buien voor, langs de kust mogelijk met onweer. De wind wordt overal zuid tot zuidwest en matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/10/2023 13.06 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio