13.2 C
De Bilt

Opklarend, in het zuiden eerst nog een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond klaart het breed op. In het zuiden is er meer bewolking aanwezig met nog kans op een enkele bui. Aan de westkust kan er bewolking van zee binnendrijven. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig en in het kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog en daalt de temperatuur tot ongeveer 4°C. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Langs de kust kan het soms vrij krachtig waaien.

Morgenochtend schijnt eerst op veel plaatsen de zon. Later neemt de bewolking toe. Het blijft verder droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenmiddag zijn er wolken, maar de zon schijnt er ook af en toe tussendoor. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.
Morgenavond klaart het verder op en is het droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/04/2023 18.10 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio