15 C
De Bilt

Opklaringen, een enkele bui. Morgen droog en zonnig

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Er zijn opklaringen en in de kustgebieden nog een enkele bui. Vooral in het zuidoosten komen enkele mistbanken voor. De minima komen uit tussen lokaal 2°C landinwaarts in opklaringen en 9°C aan zee. De zuidwestenwind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer westelijk en matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Overdag zijn er wolkenvelden. De mistbanken lossen in de ochtend snel op. Lokaal is nog een lichte bui mogelijk. De maxima liggen rond 12°C. De zuidwestenwind draait in de loop van de middag naar zuid tot zuidoost en is zwak tot matig.

In de nacht naar zondag klaart het van het zuiden uit op. Zeer lokaal kan er een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperaturen liggen tussen lokaal 0°C in het zuidoosten en 9°C in het Waddengebied. Er staat een zwakke, aan zee matige tot vrij krachtige zuid- tot zuidoostenwind. In het westelijke Waddengebied kan de wind af en toe krachtig zijn, 6 Bft.

Zondag is het zonnig, op wat sluierwolken na. In de ochtend is er in Zeeland een kleine kans op lage bewolking en nevel. De maxima lopen uiteen van 11°C op de Wadden tot lokaal 16°C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/10/2021 03.43 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio