9.9 C
De Bilt

Opklaringen en droog, in het noorden bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond verloopt droog. In het noorden drijft bewolking van zee binnen. Elders zijn er opklaringen. Er staat weinig wind.

Komende nacht valt er in het noorden af en toe regen. Elders blijft het droog. In het midden en oosten is er kans op mist. Het koelt af naar waardes tussen plaatselijk 10°C in het binnenland en 14°C aan zee. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het westen.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. Er komt een matige wind uit het noordwesten te staan.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en valt er aanvankelijk plaatselijk regen of motregen. De maximumtemperaturen variëren van 17°C op de Wadden tot 24° in het zuiden. De wind waait uit het noordwesten en is matig, in de noordelijke kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond drijft er in het noorden en westen bewolking van zee binnen. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het midden en zuiden neemt de wind af en aan het einde van de avond staat er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/07/2022 21.39 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio