Opklaringen en een enkele bui. Morgen van het westen uit regen

kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt met enkele buien, mogelijk met wat korrelhagel. Dieper landinwaarts sterven de meeste buien uit. Vanavond kan er in het in het zuidoosten hier en daar mist ontstaan. De westelijke wind is zwak tot matig, langs de kust overwegend matig tot vrij krachtig. In het zuidoosten is de wind zuidwestelijk.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en trekken er buien van west naar oost over het land. In het zuidoosten kan plaatselijk mist voorkomen. De minimumtemperatuur varieert van 5°C langs de kust tot lokaal 0°C in het zuidoosten bij een zwakke tot matige zuidwestenwind. Langs de kust is de wind westelijk en vrij krachtig.

Vrijdagochtend is er in het oosten nog kans op een bui en elders is de zon mogelijk even te zien. In de middag wordt de bewolking dikker en gaat het van het westen uit regenen. In de avond is er in het oosten lokaal ook natte sneeuw mogelijk. In het westen wordt het dan droog, al is er langs de kust kans op een bui. De wind wordt zuidelijk en neemt flink toe. Boven land naar matig tot vrij krachtig en langs de noordwestkust naar hard, 7 Bft. Langs de Wadden is er vanaf de middag kans op zware windstoten rond 75 km/uur. Later in de avond neemt de wind weer af. De temperatuur blijft steken bij een graad of 5. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/11/2021 18.41 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img