13.6 C
De Bilt

Opklaringen en warm. Morgen kleine kans op een (onweers)bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog, in het uiterste zuidwesten kan nog een spat regen vallen. Het blijft lang warm met rond middernacht nog 19°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht is er in het noordwesten en (uiterste) westen een enkele regen- of onweersbui mogelijk. Met minima van ongeveer 21°C is het een zeer warme nacht. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit oost tot zuidoost.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt. In het noordwesten en noorden is een enkele regen- of onweersbui mogelijk, elders blijft het droog. De wind is zuidoostelijk, matig en draait naar zuidwest tot west.
Morgenmiddag is het eerst half tot zwaar bewolkt. In het noordoosten en oosten is er plaatselijk nog kans op een (onweers)bui, verder blijft het droog. Later in de middag breekt de zon van het westen uit door. De maxima liggen tussen 22°C aan de westkust en 28°C langs de oostgrens. De wind is zuidwest tot west, matig, aan de westkust enige tijd vrij krachtig.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind is westelijk, matig, later in de avond landinwaarts zwak. De (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/08/2023 15.56 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio